PROJEKTLEDARE
inom processindustri

Nu söker vi dig som vill styra och leda våra stora och utmanande projekt inom kemiindustri eller raffinaderi!

Letar du efter nästa steg i karriären där du får en utvecklande roll med mycket inflytande på både projekt och företaget? Då kan du vara vår nästa kollega!

ROLLEN 
Nu söker vi en projektledare med säte i Göteborg eller Stenungsund! Du blir del av NEVITAs team som jobbar med projektledning och delprojektledning för disciplinerna process, automation, civil, rör och mek. Som projektledare får du möjlighet att arbeta tillsammans med de främsta kundföretagen inom svensk processindustri. Majoriteten av projekten är långa och utförs tillsammans med våra övriga discipliner. I rollen ges du också möjlighet att delta i avdelningens förbättringsarbete och utveckla NEVITAs affärsrelationer och interna processingenjörskompetens.

VEM ÄR DU?  
För denna roll är det viktigt att du har tidigare erfarenheter från processindustrin, vi ser gärna också att du har dokumenterad erfarenhet av projektledning från större projekt. Som person har du goda ledaregenskaper samt trivs i en miljö där man leder, coachar och utvecklar grupper. Du är social, prestigelös och har ett stort intresse för att skapa affärer.

Vi ser även att du

– har praktisk erfarenhet av arbete inom industri

– talar och skriver obehindrat på engelska

Erfarenhet av procurement eller contracting är starkt meriterande.

VI ERBJUDER
NEVITA är en samlingsplats för sociala och drivna ingenjörer där du får chansen att påverka din egen roll och utveckling. Du jobbar fritt och självständigt i ett framgångsrikt och växande bolag som har högt i tak och stor teamkänsla. Vi tror att ett bolag utvecklas med sina medarbetare, därför erbjuder vi också våra anställda

–  vidareutbildning 

–  marknadens bästa villkor och förmåner 

–  tjänstebil

INTRESSERAD?  
Sista ansökningsdag 2022-02-01
Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan omgående.  

Du är även välkommen att kontakta
HR sanela.filipovic@nevita.se

Stäng meny