iNTERVJU - MATTIAS

Mattias Djerv Konsult på Nevita

Mattias, processingenjör

Det finns inte en dokumentärfilm värd namnet som vår populärvetenskapsfantast Mattias inte har sett. I övrigt har Mattias bakgrund som processingenjör mot kärnkraftsindustrin och som processingenjör inom kemiindustrin i Österrike. I augusti 2018 fick vi äran att anställa Mattias som processingenjör på Nevita.

VAD TYCKER DU OM ATT VARA KONSULT PÅ NEVITA? 
– Det roligaste med att vara processingenjör på Nevita är att det är ett snabbfotat och dynamiskt företag där det går fort från tanke till handling. Väl ute hos kund kommer man ofta in i ett projekt där det förväntas att man snabbt ska bidra och de lägger ansvar på dig från dag ett.     

VILKA UTMANINGAR MÖTS DU AV I DITT JOBB?
– Vad som kan vara utmanande med jobbet som konsult är att man får lära sig olika arbetssätt och projektstrukturer hos varje ny kund. Man får insikt i olika företagskulturer och man blir utsatt för en stor variation av processer och industrier. Detta tvingar en att hela tiden utvecklas, tänka nytt samt utmana gamla erfarenheter.

VAD ÄR DET BÄSTA MED ATT JOBBA PÅ NEVITA?
– Nevita har troligtvis branschens bästa anställningsvillkor och anställningsförmåner. Jag har också god möjlighet att påverka både min egen roll och Nevitas utveckling.

Stäng meny