intervju -
Sebastian

sebastián, kemiingenjör

BESKRIV DIN BAKGRUND, ERFARENHET OCH UTBILDNING:
– Jag är en Kemiingenjör med examen från University of Buenos Aires, Argentina. Sedan min examen har jag jobbat inom olja och gas på olika raffinaderier.     

HUR LÄNGE HAR DU JOBBAT PÅ NEVITA?
– Jag började på Nevita i Augusti 2019.

VAD ÄR DET ROLIGASTE MED DITT NUVARANDE PROJEKT PÅ NEVITA?
– Det jag finner mest intressant med mitt nuvarande projekt är att det ger mig möjlighet att vara involverad i ett projekt som hjälper i förvandlingen från rent oljebaserade produkter till produkter skapade på hållbara råmaterial. Detta är ett område där det händer mycket nu och det finns mycket att förbättra. Nya tekniska lösningar kommer att spela en avgörande roll i omställningen mot ett hållbart sammhälle, så jag tycker det är ett perfekt ställe att utveckla sina färdigheter som porcessingenjör. Det känns som att jag gör skillnad!

VILKEN ÄR DEN STÖRSTA UTMANINGEN?
– Den största utmaningen är att arbeta i en mycket dynamisk tvärvetenskaplig (och även multikulturell) miljö, med många olika projekt som pågår samtidigt för olika kunder, vilket kräver mycket fokus och rätt prioritering av uppgifterna.

VAD ÄR DET BÄSTA MED ATT ARBETA PÅ NEVITA?
– För mig är det att jag känner mig erkänd och uppskattad. Att ha flexibel arbetstid (när projekten tillåter det) är också ett plus, och den vänliga och glada miljön är det som verkligen gör min dag!

OM MAN SKULLE JÄMFÖRA ROLLEN PÅ NEVITA MED NÅGOT ANNAT I LIVET, VAD SKULLE DET KUNNA VARA DÅ OCH VARFÖR?
– Jag tror att jobbet på Nevita påminner mig mycket om hur jag kände mig när jag spelade rugby i Argentina. Det är känslan av att vara en del av ett litet men mycket nära team, där var och en försöker göra sin del inte bara för att uppnå målen utan också för att få dig att känna dig bekväm, utveckla varandras potential och att skapa en fantastisk miljö. På Nevita arbetar vi tillsammans, vi lär oss tillsammans, vi kämpar tillsammans och sedan, naturligtvis, firar vi och festar tillsammans!

Stäng meny