inte som andra konsulter

Teknikhöjd och kunskap är viktigt. Men det krävs mer än så för att lyckas med projekt. Vi anställer därför bara konsulter som vill lite mer än andra, som har lite större drivkraft, lite högre engagemang och som förstås är grymt trevliga och roliga personer. Tillsammans har vi en skön atmosfär med högt i tak där alla åsikter och idéer är värdefulla.

Vi erbjuder det bästa till de bästa

Vi är ett snabbväxande konsultföretag som sätter konsulten först av allt. Hos oss får du som har rätt drivkraft alla möjligheter att utvecklas i önskad riktning tillsammans med branschens bästa kollegor. 

Bra anställningsvillkor ger bra och trygg personal, därför erbjuder vi marknadens bästa anställningsvillkor och förmåner.

Trygghet och förmåner

På Nevita erbjuder vi många förmåner som gör din vardag trygg och bekväm. Det tror vi är viktigt för att du ska må bra och kunna prestera på ditt jobb.

Gemenskap och delaktighet

Som Nevitakonsult bli du aldrig en i mängden. Här känner alla varandra och vi lägger stor vikt vid gemenskap och att lära oss av varandra.

Roliga och utvecklande uppdrag

Vi erbjuder intressanta uppdrag och fäster stor vikt vid att hitta rätt uppdrag till rätt konsult. Genom ditt uppdrag ska du ha möjlighet att utvecklas vidare inom ditt område.

Stor frihet att påverka

Frihet är viktigt för oss och är en naturlig del av vad det innebär att arbeta på Nevita. För att få ihop vardagspusslet och utvecklas i rätt riktning kan du att själv påverka dina arbetstider, uppdrag och vilka kollegor du ska samarbeta med. 

Lediga jobb

Är du vår nästa stjärna som vill vara med oss och driva processindustrins projekt till framgång?

|  Plats: Göteborg

|  Plats: Göteborg

|  Plats: Stockholm

hittar du ingen ledig tjänst som passar?

Vi är alltid på jakt efter nya skickliga förmågor inom processdesign, processäkerhet och processautomation. Vi eftersöker speciellt seniora konsulter med goda kundkontakter inom kemiindustri och petrokemiindustri. Skicka gärna in en ansökan så håller vi ögonen öppna efter lämpliga tjänster.
Stäng meny