Spännande projekt inom tung processindustri

Vi genomför projekt inom tung processindustri, marine/offshore och hållbarhet. Våra tekniskt kunniga ingenjörer har spetskompetens inom Process, Projekt, El, Instrumentering, Mekanik och Rör. Med stort intresse för LNG-, H2– och CCS-projekt i Norden är vi en betydelsefull aktör i arbetet för hållbar utveckling inom energisektorn.

Vill du vara en del av Nevita? Starta din nya karriär hos oss.

checkmark (1)
Utveckling för alla parter

Inom vårt nischade verksamhetsområde krävs att vi är skickliga både som ingenjörer och konsulter. Vi har ett stort teknikintresse och drivs av att delta i komplexa och utmanande projekt, hela tiden med fokus på att skapa långsiktigt värde. Genom att erbjuda intressanta uppdrag med hög teknisk nivå utvecklar vi både oss själva och våra kunder.

calendar--heat-map
Femårsplan

Vår femårsplan är att förbli en viktig leverantör inom vår bransch och att förstärka vår roll som en självklar partner inom våra verksamhetsområden. Vi kommer att fokusera på att skapa fler helhetsåtaganden med ledande kunder inom respektive bransch. Målsättningen är att växa till 100 konsulter inom fem år och vara en framstående kunskapsbärare inom hållbarhet.

Kulturen på Nevita

Långsiktiga relationer skapar framgång

Långsiktiga relationer med högt förtroende mellan alla parter tror vi är en förutsättning för lyckade samarbeten. Precis som att en öppen och inkluderande företagskultur är viktigt för trivsel och utveckling. På Nevita är vi ett sammansvetsat team som delar vår kunskap med varandra. Att alltid finnas till hands om en kollega eller kund behöver hjälp är självklart. Vi löser våra utmaningar tillsammans och firar våra framgångar som ett team. Det är både givande och effektivt.

Jan-Olof Andersson

Möt grundaren av Nevita

Grundaren av Nevita, Jan-Olof Andersson (P.hd Energivetenskap, M.Sc Energiteknik, B.Sc Maskinteknik) har många års erfarenhet inom tyngre processindustri. Han har tidigare grundat, och varit medgrundare, till flera internationellt framgångsrika bolag inom SaaS, IT och förnyelsebar energi. Under flera år var Jan-Olof verksam som konsult inom tyngre processindustri och förnyelsebar energi (solkraft, energieffektivisering, förnyelsebara drivmedel, kemiindustri, papper/massa och förbränningsteknik). Jan-Olof har även hållit föredrag och föreläsningar inom bland annat affärsstrategier, sälj- och marknadsföring, organisationsbyggande, internationell handel och energiteknik.

Ledningen på Nevita

Jonas

Jonas Lindelöf, Regionchef
jonas.lindelof@nevita.se

Jan-Olof

Jan-Olof Andersson, VD
jan-olof.andersson@nevita.se

David

David Nordberg, Manager Process
david.nordberg@nevita.se

Sanela

Sanela Filipovic, HR-ansvarig
sanela.filipovic@nevita.se