Utvecklas tillsammans med branschens bästa

Drivs du som vi av att ständigt vara i utveckling? Som konsult på Nevita får du chansen att jobba i avancerade projekt, hos några av Sveriges främsta industriföretag. Våra kunder är stora företag som är ledande inom sina respektive branscher. Dessutom får du arbeta med roliga och mycket kunniga kollegor som stöttar varandra i vått och torrt. Tillsammans har vi en härlig atmosfär med högt i tak, där alla åsikter och idéer är värdefulla.

friendship
Samarbete och kunskapsutbyte

Som Nevitakonsult får du jobba i nära samarbete med några av branschens skickligaste konsulter. Vi lägger stor vikt vid gemenskap och att lära oss av varandra.

data-enrichment
Roliga och utvecklande uppdrag

På Nevita får du möjlighet att jobba med utvecklande uppdrag på en hög teknisk nivå. Vi fäster stor vikt vid att hitta rätt uppdrag till rätt konsult.

user--certification
Frihet att påverka

Frihet är viktigt för oss och en naturlig del av vad det innebär att jobba på Nevita. Du har stora möjligheter att välja vad du vill utvecklas inom och vilka uppdrag du vill jobba med.

scales
Balans i livet

Att ha en bra balans mellan arbete, familj och fritid är en självklarhet. Vi erbjuder många förmåner som gör din vardag trygg och bekväm.

Företagskultur

Vi sätter människorna först

För oss är det självklart att du som konsult ska ha roligt på jobbet, utvecklas i din yrkesroll och ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi har förstås stort fokus på teknik, och älskar det vi gör. Men förutom vår tekniska kompetens är vi också bra på att kommunicera, skapa förtroende och agera professionellt i våra uppdrag.

Onboardingprocess

Välkommen ombord!

Under din första tid hos oss ser vi till att du känner dig trygg i din roll och är redo för nya spännande uppdrag. Vid behov får du gå relevanta tekniska utbildningar inför ditt första uppdrag. Redan innan du börjar blir du introducerad för dina kollegor, kanske på någon av våra många teamaktiviteter. Även potentiella projekt diskuteras på ett tidigt stadium så att vi har en plan inför din start. Vi tycker att det är viktigt att du blir en del av teamet från dag ett och känner en tydlighet i både rollen och bolaget.

Karriärmöjligheter

Nå dina karriärmål på Nevita

Våra medarbetares kompetensutveckling är viktig för vår gemensamma framgång. Redan vid start sätter vi en plan för dina karriärmål så att dessa går i linje med dina uppdrag och åtaganden. Du uppmuntras att kontinuerligt ta dig an nya utmaningar och därigenom växa på ett professionellt plan. Vi utvecklas ständigt genom att kollegor eller föreläsare med värdefull erfarenhet håller utbildningar och delar med sig av kunskap. Dessutom erbjuder vi varje år en veckas extern utbildning eller kurs inom valfritt område som du vill fördjupa dig inom.

Connecta med oss

Stå ut från mängden och öka chansen för en bra matchning genom att berätta lite mer om dig själv. Du prenumererar på lediga jobb och blir först med att få information om lediga tjänster.  Dessutom kan du ange referenser som kan rekommendera dig som kollega.

Lediga tjänster

Energin är fantastisk

”Nevita rekryterar bara de bästa och som konsult här får du jobba tillsammans med jätteduktiga ingenjörer. Alla i teamet är väldigt ambitiösa och vill utveckla Nevita genom att utveckla sig själva. Det betyder att energin i företaget är fantastisk.”

– Evgenios, Senior konstruktör

Ett bra team som hjälps åt

”Framförallt är vi ett bra team som alltid hjälps åt och finns där för varandra. Jag uppskattar också att jag varje dag träffar kunniga människor både internt och externt. Det är väldigt utvecklande.”

– Tia, projektledare

Positiv och öppen miljö

”Nevita har en positiv och öppen miljö där det är lätt att trivas. Jag känner mig uppskattad både av kunder, chefer och kollegor. Vi är ett bra team där vi hjälps åt och lär oss av varandra.”

– Justin, Processingenjör

Kontakta HR

Sanela

Sanela Filipovic, HR-ansvarig
sanela.filipovic@nevita.se

Karolina

Karolina Moberg, Talent Acquisition Specialist
karolina.moberg@nevita.se